Onze club in de kijker

AVS kwam in verband met 'Club in de kijker' een half uurtje langs om eens te proeven van Aikido.

Dit is de korte reportage die ze draaiden.

Examination Day was een succes!

Dit jaar werd er voor het eerst een examination day georganiseerd in de Home Base Dojo in Brussel. Er werd een examen afgenomen van 23 aikidokas van over het hele land. Ook hebben er drie leden van onze Dojo deelgenomen aan de examination day. We zijn ook trots om te mogen aankondigen dat Stefaan zijn Yondan (4de dan) behaalde, Peter zijn Shodan (1ste dan) en Guido nu ook officieel ons lesgeverskorps aanvult na het behalen van zijn Ikkyu (1ste kyu).

Special Anniversary Open Seminar

Special Anniversary Open Seminar
Directed by Tomita Seiji Shihan 8th dan.

We would like to extend an open invitation to all interested aikidoka’s, irrespective of their lineage, to take part in this seminar which celebrates the 30th anniversary of the Ban Sen Juku school and the 80th birthday of Tomita sensei!

When

Sunday 15 April 2018: 14h00 – 18h00

Where

Sporthal Bourgoyen
Driepikkelstraat 30
9030 Mariakerke

Seminar Price

€ 20,–

Sunday Evening Dinner

Sushi Plaza
Vlaanderenstraat 13
9000 Gent

More info & dinner reservations

Poster

Special Anniversary Open Seminar

geen training

Belangrijk, op donderdag 15 februari wordt er niet getraind.
We zien elkaar terug op de tatami na de krokusvakantie.

Einde van het seizoen

Zo, dat was het dan, seizoen 2016-2017 zit er op. We zijn terug op donderdag 7 september 2017 voor het begin van het nieuwe seizoen. Vanaf september trainen we terug in de Wolfput van 19u tot 21u.

Wil je deze vakantie toch trainen, ook dat is geen probleem. Onze zusterdojo Go Ryu zet haar deuren voor ons open op dinsdag van 20u tot 22u en op donderdag van 21u tot 22u30 in Sportzaal Neptunus, Botestraat 98, 9032 Wondelgem.
Wil je afspreken met de andere leden, vraag even aan Stefaan (0494 77 54 59) of Peter (0474 60 49 35) om je toe te voegen aan de whatsapp-groep, zodat je kan afspreken met de andere leden. Wanneer je gaat trainen, kan je misschien best even iets laten weten aan Dries, je kan zijn telefoonnummer vinden op de website van Go Ryu.

Voor de liefhebbers is er ook nog het Aikido Summer Camp in Temple Sur Lot, in het zuiden van Frankrijk. Meer informatie kan je daarover vinden op de website van onze school Ban Sen Juku.

Trainingen

Het is ondertussen al even bezig, maar er zijn momenteel werken in de Sporthal De Wolfput.
Dit wil zeggen dat we tot het einde van het seizoen trainen in Edugo Arena op donderdag van 18h tot 20h.

Belangrijk! Vanuit de Edugo scholengroep mochten we vernemen dat de sportzaal niet beschikbaar is op 27/6 en 29/6. Op dat moment wordt de sportzaal gebruikt voor de proclamaties.

Ban Sen Juku Leuven

Onze zuster dojo uit Leuven heeft ook een actief youtube kanaal.

Hier krijg je een kijk op de trainingen bij Wim in Leuven. Als onze filmpje je konden boeien, is het zeker ook geen slecht plan om je te abboneren op hun kanaal.

Zie hier hun laatste upload.

Basis Concepten

Er is een nieuwe video terug te vinden op ons youtube kanaal. In deze eerste video lichten we een aantal basis concepten toe, en krijg je een glimp van hoe onze lessen er aan toe gaan.

Als je deze video interessant vond, vergeet je dan zeker niet te abboneren op ons kanaal zodat je op de hoogte blijft van onze nieuwste uploads.

Beste Wensen

Het jaar 2016 loopt op zijn laatste benen, de laatste training is reeds achter de rug. We kijken vol goede moed naar het nieuwe jaar.

De eerste training zal op 12/01/2017 zijn om 19u in de Wolfput.

Beste wensen voor het nieuwe jaar vanwege Fudoshin Dojo.

De nieuwe kalenders zijn er

De kalender 2017 Naar aloude gewoonte zijn er ook dit jaar nieuwe kalenders te verkrijgen.
Voor slechts €6 kan je dus de school steunen door je kalender bij Stefaan te bestellen tijdens de trainingen.